22. toukokuuta 2013

esittelyssä uudet ihanuudet

IMG_7451-tile IMG_7461 IMG_7470 IMG_7459 IMG_7453 IMG_7476 Tässä siis eilen tulleet romppeet niinkun vähän lupailinkin jo formissa, eikö ookkin ihan supereita! Paidalla oli hintaa n. kympin ja repulla kaks kybää. Eli aika halvat ostokset oli, eikö? Erityshuomio elinan viiksille, joita tosin ei ole piirretty ollakseen söpö, vaan huomista esitystä varten olleissa Liisa ihmemaassa- harjoituksissa. Kuumottelis niin maan perkeleesti toi ulos lähteminen, mutta mun täytyy mätääntyä täällä sisällä päntäten. Pelastus on, että kohta ovesta sisälle astuu äiti salaatin kanssa, joka on haettu jostain uudesta salaattibaari/kahvilasta nimeltä Tuore. Se on kuulemma kekäleen vieressä ja vaikutti ihan kivalta, joten täytyy ehottomasti käydä se katsastamassa. Heti kun tää mun luku-urakka on ohi. Nyt heipat ja menkää ihmeessä ulos nauttimaan auringosta munkin puolesta!

32 kommenttia:

  1. aivan ihania kuteita! mistä noi on :-)

    VastaaPoista
  2. jeee kiitti paljon molemmille!! ja molemmat on tilattu ebaysta :)

    VastaaPoista
  3. ihana reppu! tuollainen täytyy kyllä löytää itsekkin :)

    VastaaPoista
  4. kiittikiitti sikana! :) ja joo toi reppu on kyllä tosi hyvä, tarpeeks leveet olkaimet niin ei oo niskakaan tullu kipeeks!

    VastaaPoista
  5. voisikko linkata noi tuolta ? en löydää :DD:

    kivoja kuvia, oot nätti:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos paljon! :) ja joo tässä paidan linkki: http://viewitem.eim.ebay.fi/HUF-T-SHIRT-HYPE-TOP-SHOP-ONLY-NATIVE-HIPPIE-OBEY-SKATE-WASTED-YOUTH-UNISEX-NEW/330879615241/item

      ja tässä repun: http://viewitem.eim.ebay.fi/Primark-Cotton-Denim-Back-Pack-Ruck-Sack-Festival-Beach-School-Gym-College-Bag-/370817792396/item

      Poista
  6. Ooh mama, minäkin ihastuin reppuun! Millä hakusanalla sen löysit? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jep se on kyllä tosi ihana! ja tossa ylemmässä kommentissa on linkki siihen :)

      Poista
  7. koululla on leikkipaikka mutta en todellakaan halua tavata meltemiä viikonloppuna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ja haluan esittää coolia, ajatus menettää sinua. ostan sinulle mitään, ostan sinulle rengas. ja nyt haluta sanoa vauva ja sinä shake me 'till heräät minut tästä painajaista. olen menossa alas. alas. alas. alas

      Poista
  8. Olikse salaatti hyvää :D ? ku se tuoreen omistaja on joku äitin vanha työkaveri ni mietin et itekki vois käyä ku se näytti kivalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo oli! siihen sai valita ite täytteitä ja makso jonkun kaheksan euroo :)

      Poista
  9. Miten ebay toimii, onks se niinkö huutokauppa vai ... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun sisko tietää paremmin tästä hommasta, mut ebayssa on olemassa huutokauppa-osio, mutta myös normaali nettikauppa. Oon ite ostanu noi siis ihan siitä normaalista kaupasta. Sinne pitää tehä tunnus, ja sit saa ite valita maksutavan. En osaa oikein paremmin selittää mut ihan simppeliltä se näytti!

      Poista
  10. kiva postaus ja makee paita! suosittelisin sua muuttamaan kommentointia vähän helpommaks ja käytännöllisimmäks näillä ohjeilla: asetukset > tekstit ja kommentit > kommenttien sijainti > upotettu. näin pystyt vastaamaan yhteen kommenttiin kerrallaan ja myös muut voivat jatkaa sitä viestiketjua jos haluavat! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiitos superisti! Ja joo, oon pitäny tota ponnahdusikkunaa sen takia, että musta niihin on kivempi kommentoida kun ei aukee sivu kokonaan uuestaan. Ja se oli ihan toimiva kun ei tullu kommentteja paljoo ollenkaan, mutta tää on kyllä paljon loogisempi nyt!

      Poista
  11. ei hitto rakastan sun tyyliä!! :) oot tosi kaunis!

    VastaaPoista
  12. hei onko toi reppu ebaysta!! mä nimittäin tilasin about kaks kuukautta tai kuukaus sitten tollasen, mut se ei koskaan saapunu.. tuliks sulle semmonen paypal-juttu siihen?:o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha siis joo on ebaysta! Ja siis siihenhän voi valita sen maksusysteemin, mutta ainakin mun siskon mukaan paypal on luotettavin. Eli sillä tilattiin ja perille tuli parissa viikossa. Aika jännä että sulla sit ei tullu? Kannattaa tarkistaa tililtä onko ne rahat lähteny :)

      Poista
    2. aa okei! me ei sit valittu sitä paypalia koska mä en osannu käyttää sitä.. tosiaan rahat lähti mut tuotteita ei tullu!:/

      Poista
  13. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  14. miten noi weheartit formspring ja bloglovin jutut saa tonne reunaan!?

    VastaaPoista
  15. apua miten oman blogin sais siirrettyä blogloviniin!?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ootko latsu koska en jaksa selittää kahta kertaa XD vastasin sulle facessa ja voin neuvoo koulussa paremmin viel!

      Poista
  16. mistä noi arskat on ?(:::::::::::::::::::

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ne on carlingsista! ostin joku vuos takaperin, mut en kyllä suosittele. kivalta noi näyttää mut menee rikki ihan törkeen helposti (on nimittäin neljännet tollaset lasit)

      Poista