3. toukokuuta 2013

nothing but a pug thang

IMG_6840 IMG_6800 IMG_6802-tile IMG_6823 IMG_6826-tile IMG_6856 Aaaaaaa kuolen väsymykseen. Tuntuu että mun silmäluomet painaa tuhat kiloo ja ne yrittää väkisinkin painua kiinni. Muuten ottasin päiväunet mutta en taida oikeen keretä. Tänään on meidän zera dogin 9-vuotis synttärit ja kohta pitää varmaan ruveta valmistelemaan nakkikakkua (jokavuotinen perinne hehe) Synttäripaardien jälkeen suuntaan luultavasti muuratsaloon, ja huomenna pidetään muokkalaisten kanssa pakko tanssia-kisakatsomo, sekä kannustetaan UMC voittoon! Kivaa viikonloppua :)

11 kommenttia:

 1. Lonkkaroiks sää ja tota mikä fontti sulla on , tää on niin selkee ja omaperänen blogi <3 !

  VastaaPoista
 2. En :( Haluisin kyllä ihan hirveesti mut lonkut on tosi kalliita, enkä usko että pysyisin ees pystyssä. Fonttina on georgia ja kiiiitos sikana! :)

  VastaaPoista
 3. Kerrompa sulle että jos et oo silleen semmone joka haluu jonku kunnon merkki lonkun niin stadiumissa olis alle 100 e lonkkuja ja ihan hyvän laatusii ja niillä on hemmetin helppo mennä itelläki tooosi huono tasapaino mut silti pysyn pystyssä mut aattelin vaan kertoo (: !

  VastaaPoista
 4. So smooth toi sun paita ! ja teil on tosi siistit tyylit ! t. poika hahahahahahah

  VastaaPoista
 5. Ja ei kannata ostaa mitää stadiumin paskaa , osta samantien loaded, sanon että ei tarvii vaihtaa 10 vuotee !

  VastaaPoista
 6. anonyymi - maukas kiitti poika!! oot smooth. mut en usko että lonkku ois käytössä vielä kymmenen vuoden päästä joten halpa olis ehkä parempi mulle, mut saas nähä!

  VastaaPoista
 7. mitä tarkottaa "muokkalaiset" XDD

  VastaaPoista
 8. anonyymi - muokkalaiset eli junnu muodostelma ryhmä! haha

  tiia - kiitos tiia säkin oot siisti!

  VastaaPoista
 9. TEE MUSAPOSTAUS PLIIIS

  VastaaPoista