30. toukokuuta 2013

toukoday

IMG_7683 IMG_7640 IMG_7639-tile IMG_7654 IMG_7707 Mulla on täällä hämähäkkijahti meneillään. Ellen oo koskaan maininnut, ne on musta kamalimpia olioita koko maailmassa, ja mun pelko niitä kohtaan on jotain ihan uskomatonta. En uskalla edes tappaa niitä, joten esimerkiks ton yhen päälle laitoin lasin. Toiseen yritin sumuttaa lakkaa, mutta se meni seinälistan alle. Nyt se tuli pois, ja yritin laittaa siihenkin lasin, MUTTA SE KATOSI!? En tiiä miten pystyn nukkumaan. Pahinta tässä on, että oon yksin kotona. Ylhäällä siis kuvia tältä päivältä. Oli toukofestiä, ruudolfia ja karrikoiraa, uutta paitulia ja minua. Oon kattonu tota reikäpaitaa jo muutamaan otteeseen, ja tänään sitten päädyin jopa ostamaan. Koulua enää kaks päivää jäljellä, ja sit koittaa odotettu kesäloma!! Hyviä unia

10 kommenttia:

 1. pakko kysyy kun sulla oli joku rippikoulu passi juttu jossain postauksessa niin ootko sä siis menossa riparille kesällä ja millon vai oonko käsittäny väärin jotain (: ? ja ihana paita mistä toi on ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo tänä kesänä oon menossa! ja onneks se passi löytykin.. paita on hm:ltä :)

   Poista
 2. Iik en voi nukkuu koska mun huonees on hämähäkki

  VastaaPoista
 3. mistä noi arskat?:) muaki pelottaa sikana hämähäkit XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ne on hm:ltä! on tosin jo jonkinverran vanhat, mut varmaan samankaltasia löytyy :) ja joo tekisin melkein mitä vaan että saisin tän maailman typerimmän pelon pois!

   Poista
 4. eikä toi paita on niin ihana !! mua harmittaa ku en ostanu tota ):

  VastaaPoista
 5. ääääää mistä toi paita on??? :--))) ihan hemmetin magee!!

  VastaaPoista