26. toukokuuta 2013

i missed you fisheye

IMG_7598 IMG_7604 IMG_7591 IMG_7500 IMG_7530 IMG_7614 Tsaoo! Siinä kuvia vähän lauantailta. Päivähän alkoi siis yheksältä kuokkalan kirkossa, saran kastajaisissa. Sen jälkeen tajusin hukanneeni riparipassin, eli pitäs kerätä kymmenen leimaa uudestaan. Jes. Kakkukahvien jälkeen mentiin ottamaan aurinkoo tikanrannan lähelle, ja siitä mun täytyykin kertoo muutama juttu. Saatiin nimittäin aika pian seuraa. Kaksi kappaletta näitä ikuisesti-kännissä sarjassa painivia miehiä, iältään toinen viisikymmentä, ja toinen päälle parikymmentä. Ei voi muuta sanoo, kun että harvinaisen sinnikästä porukkaa, ei nimittäin lähteny millään. Kovasti ne yritti saada meitä pingis matseihin ja ehkä johonkin muuallekin, mutta tajusi sitten jonkun viidentoista minuutin kuluttua että jäi seura nyt saamatta. No, kumminkin näitä muutamaa poikkeusta lukuunottamatta lauantai meni ihan kivasti, vaikka ilta tosin vähän epäonnistu. Kohtapuoliin otetaan uusintayritys auringon otolle, ja syyään parit mansikat suklaan kera. Heippa!

14 kommenttia:

 1. Tee linkkaa blogis juttuu!

  VastaaPoista
 2. oon miettinyt että onks kellään noist sun tyttö kavereist blogia kans? :) ois kiva käydä tsekkaaa

  VastaaPoista
 3. super kiva postaus!!

  VastaaPoista
 4. "mä olen ihan kiltti poika..."

  VastaaPoista
 5. Niit merkintöjä siihe passii ei tarvii kerätä uuestaa jos oot laittanu siihe lappuu nime tai siis mulla hukku kans ja sovittii sit kuitenki sen papin kaa et ei tarvii suorittaa uuestaan ku olin käyny kaikki, piti vaa pyyttää vanhempii kirjottaa joku lappu että oon hukannu sen lapun ja että oon suorittanu kaikki XDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo kyllä mä oisin jotain keksiny, ei ois nimittäin höllitelly kerätä niitä kaikkia uuestaan :D mut onneks mun mutsi löyskin sen passin jostain, taisin vaan paniokida turhaan..

   Poista
 6. suvilla on ihanat silmät!! <3 ja niin sullakin tietty!:)

  VastaaPoista