3. lokakuuta 2014

MAKE UP STUFF

Mulle saapui tänään pari uutta meikkijutskua ebaysta. Hintaa näillä oli yhteensä 9e, ei paha siis. Ensimmäinen tuotteista on siis Urban Decayn Nakedin toinen luomiväripaletti, aitoudesta en mee takuuseen mut erittäin paljon voin suositella! Anastasia Beverly Hillsin contour kitin saapuessa kicksiin innostuin itekin ostamaan tälläsen varjostus-korostus paletin, monta kymmentä euroa halvempana tosin. Ton parissa saa kyllä harjotella "täydellisen tekniikan" löytymisessä, mutta kyllä tää nytkin sujuu ihan kohtuu hyvin. Ajattelin linkata nää kyseiset tuotteet vielä postauksen loppuun, jos joku kiinnostui :)

Ps. Septum ei ole aito, vaan ihan BikBokista ostettu irrotettava koru! IMG_8924 IMG_8941 IMG_8929 IMG_8989 IMG_8928 IMG_8971 IMG_9056

Eyeshadow (click!)
Contour kit (click!)

8 kommenttia:

  1. miten jollain voikaan olla noin täydelliset kulmakarvat? :| hirmusen kaunis tyttö oot muutenki! osaatko muuten suositella jotain hyvää eyelineriä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha voi ei kiitos sikana!! :) Ja siis oon käyttäny Lumenen Blueberry -eyelineriä tosi pitkään, mut ostin pari päivää sitten sellasen tussimaisen eyelinerin, koska halusin vähän tarkemman ja ohuemman pään. Tykkään siitä kyllä tosi paljon, mutta se kyllä kuivuu tosi nopeesti :/ Kyseessä on siis Maybelinen Master Precise :)

      Poista
  2. Oon niin kade, noilla kyllä kelpaa meikkailla!

    VastaaPoista
  3. Toi nenäkor ei sovi noi kauniille tytölle!!!

    VastaaPoista
  4. onks sul meikkivoidetta nois kuvissa? käytätkö usein mtn meikkivoidetta?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näissä kuvissa oon käyttänyt Lorealin CC-voidetta, ja sit tietenkin oleellisena osana noita Contour kitin paletteja :) En käyttäny kesästä tähän syksyyn asti ollenkaan meikkivoidetta, koska mulla on nykyään hyväkuntonen iho ja aurinko teki mun iholle sen mitä meikkivoiteella yleensä haen = "rusketusta". Nyt kun on kuitenkin päässy toi rusketus jo lähtemään niin oon käyttäny juurikin tota CC-voidetta, ja sit "ongelmakohtiin" peitepuikkoa tms :)

      Poista