11. lokakuuta 2014

VACATION

Hellou! Täällä mä kirjottelen kynttilän valossa kuunnellen Lauryn Hilliä. En vois olla enempää fiiliksissä tästä lomasta ihan oikeesti, tuli niin oikeeseen paikkaan. Mun ajatukset on ollu täysin sekasin lähiaikoina nimittäin.
Oon aivan hukassa siitä, mitä mä elämältäni haluan. En nyt tarkota ammattia tms, vaan en osaa sanoa mikä tekee/tekis mut onnelliseks. Joudun mahdollisesti lopettamaan tanssin tässä lähiaikoina, ja se on saanut mut todella järkyttyneeks. Aluks ihmettelin, että miten tällänen asia voi vaikuttaa muhun niin paljon. Pienen pohdinnan jälkeen kuitenkin tajusin, ettei mulla sen jälkeen olis _mitään_ sellasta asiaa mun elämässä, mikä olis ollu siinä kahta vuotta pidempään (tietty perhe, mut sen lisäks). Jotenkin on sellanen fiilis, että mitä mä sit oon viimeset pian 17 vuotta elämästäni tehnyt, jos nyt kaikki pitää alottaa alusta. Voi että miten voi parissa vuodessa muuttua niiiin paljon asiat. Tää saa mut jotenkin alakuloseks, koska tuntuu etten pysy itekään näitten kaikkien muutoksien perässä. Kävin eilen kävelylenkillä mun vanhalla asuinalueella, joka ei olennaisestikaan parantanut yhtään tätä fiilistä..:D Noh kaippa sitä jokaiselle tulee jossain vaiheessa tällänen olo. Taidampa kattoo telkkarista Twilightin ja juoda mun uutta lemppariteetä. Ovelimmat saattaa bongata sen tuolta vähän alempaa. 

IMG_9118 IMG_9122 Opetin mun lempparitytyille kuinka tehdä suhsia, 6/7 jopa tykkäsi tuloksesta! Wohoo IMG_9164 IMG_9152 Sain jo koekaniinin mun meikattavaks, tää on kyllä ehottomasti yks mun lempparipuuhista! IMG_9127 IMG_9125

2 kommenttia: