3. elokuuta 2015

30 THINGS...

...about me. Aattelin tehä vähän erilaisempaa postingia välillä, ja tällänen vaihtoehto tuntu kivalta siks, että saisin höpötellä vähän mitä sattuu ilman että poikkean aiheesta ainakaan kovin rankasti. Heeere we go!

1. Oon ollu pienestä asti tosi itsenäinen, mutta yks juttu mulla on jäänyt oppimatta. Äiti kuorii edelleen mulle appelsiinit, ja syötti lusikalla suuhun greipit vielä seiskaluokalle saakka.

2. Musta on tullu life-lover. Esimerkkinä voisin heittää kotimatkan Pipefesteiltä takas Jyväskylään, kun muut istu hiljaa darrasena ja mä kattelin maisemia ja kehuin kuinka kaunis Suomi onkaan.

3. En osaa napsuttaa mun sormia

4. Mulla ei oo koskaan ollu omaa puhelinta. Tarkotan tällä sitä, että kaikki mun edelliset luurit on ollu aikasemmin joidenkin omistamia, millon kavereitten, tuttujen, siskojen tai siskon eksien. Atm mulla on käytössä kaverin isoveljen phone.

5. En oo koskaan asunut saman katon alla mun isän kanssa.

6. Mulla on neljä sisarusta, joista jokanen on mulle "puolikas".
IMG_0852
7. Tein pari vuotta sitten päätöksen, että oon kuukauden ilman punasta lihaa. Se päätös sitten vähän veny, ja tässä sitä nyt ollaan! Nykyään mun ruokavalio on lähestulkoon vegaaninen, poikkeuksia lukuunottamatta.

8. Rakastan kaikkia erilaisia seurapelejä, varsinkin Aliasta. Muutun ihan kreisiks kun lähen pelaa sitä. En oo ikinä ymmärtäny niitä ketkä pystyy selittää rauhallisesti niitä sanoja, taikka käyttää ihan liikaa aikaa uuden kortin nostamiseen.. KESKEN TIIMALASIN!?

9. Söin ekan kerran Mc Donaldsissa 10-vuotiaana.

10. Mua ärsyttää ihmiset, jotka ei osaa keskustella. Näitä tyyppejä on monenlaisia, esim; 1. ihmiset, jotka kääntää joka keskustelun itteensä. 2. ihmiset, jotka jatkaa omaa juttuaan vaikka just jaoit jotain mullistavaa. 3. ihmiset, jotka ei pysty muuttamaan mielipidettään edes silloin, kun se toinen on löytänyt perusteet joka ikiselle vasta-argumentille.

11. Alotan syksyllä kolmoistutkinnon matkailualalla.

12. Ei oo olemassa yhtäkään ruokalajia, josta en tykkäis. Mulle maistuu siis aivan kaikki, on vaan eri asia kuuluuko ne mun ruokavalioon!
IMG_0849
13. Rakastan antaa neuvoja mutta myöskin oppia uutta. Joskus jotkut saattaa loukkaantua mun "äitimäisyydestä", mutta en mä sitä koskaan pahalla, heh.

14. Arvostan elämää ihan älyttömästi. Ihmiset jotka ei käytä hyväkseen sen tuomia mahollisuuksia, taikka muuten vaan laiskottelee, käy hyvin paljon mun hermoille.

15. Mun mielestä kaikki tän maan päällä olevat eliöt ja oliot on samanarvosia. Kenenkään tai minkään arvo ei ylipäätään pitäisi olla toisen mitattavissa, eikä kenenkään myöskään tulisi syntyä vaan tullakseen toisen ravinnoksi.

16. Mulla on ikäkriisi. Täytän alle puolen vuoden päästä 18, ja se ajatus ahistaa mua niin paljon. En oikeesti pysty ymmärtämään kuinka nopeesti aika voi mennä. Kelatkaa, että siitä on 3 vuotta kun alotin tän blogin?! (Ps. Onko siellä ketään, kuka on seurannu mua siitä asti?)

17. Multa on lohennu palanen mun vasemmasta yläetuhampaasta, joka ärsyttää mua todella paljon. Tämä tapahtui tokalla luokalla pestessäni hiuksia lavuaarissa (koska halusin olla cool ja matkia äitiä joka myöskin teki niin), jolloin kolautin sen näppärästi reunukseen.

18. Meillä ei oo ollu koskaan pienenä mitään pleikkareita sunmuita, eikä oikeestaan saatu kattoo leffoja tms ollenkaan. Kaikki disney-sadut oon oppinut kirjoista, ja gamerskilssit on jääny sitten kokonaan oppimatta :D

19. Opin lukemaan kolme vuotiaana.
IMG_0579
20. Oon ollu aina aivan sysipaska kaikissa joukkuepeleissä, etenkin jos siihen komboon lisätään pallo. En tiedä mitä mun porukat on ajatellu, kun laitto mut joskus pesisjoukkueeseen. Vielä nykyäänkin kuulen yhestä matsista, jossa olin seissy koko pelin ajan omalla pesällä ja väistäny pallon tullessa kohti. Terveisin Meltem koululiikunta arvosana 6.

21. Uskokaa tai älkää, rakastan urheilua. Kunhan siihen ei vaan liity ne pallot.

22. Koen olevani melko sanavalmis.

23. Oon maailman kiitollisin mun kahdesta isosiskosta. Oon oppinu niin paljon näiltä kahdelta, ja sanosinkin että niillä on ollut suurin vaikutus siihen kuka mä oon tänä päivänä.

24. Vaikka oonkin asunut koko elämäni kaupungissa, maalla oleminen on musta yks ihanimmista asioista. Meillä oli joskus mökki Karstulassa, ja siellä oonkin viettänyt kaikki mun lapsuuden kesät. Tekisin melkein mitä vaan, että pääsisin sinne vielä joskus.

25. En oo koskaan ollut rakastunut.
IMG_0072
26. Oon soittanut 7 vuotta pianoa, mutta lopetin sen yläasteelle mennessäni. Kadun sitä päätöstä todella paljon, ja haluaisinkin alottaa vielä joskus uudestaan.

27. Haluan 2 tatuointia. Toiseen mun sisarusten etukirjaimet, ja toiseen nazar-tyylisen silmän. Tarinat näihin onkin vähän vaikeemmin selitettävissä, mutta merkityksellisiä ovat!

28. Maapähkinävoi on PARASTA mitä tiedän.

29. Ihailen nöyryyttä ja sitä, että osaa asettua toisen asemaan.

30.  Pidän itteeni super onnekkaana ihan vaan siks, että mulla on niiin huippuja ihmisiä mun ympärillä.


IMG_0069

2 kommenttia:

  1. Kiva aina välillä huomata ettei ookaan suomen ainoo tällanen vegaani life lover :'D

    VastaaPoista