24. marraskuuta 2013

30 yötä jouluun on

IMG_1978 IMG_5917 IMG_1977 IMG_5752 IMG_1717 IMG_1861 (2) IMG_1856 IMG_1988
   
Helouu! Istun tylsyyttäni himassa vailla tekemistä joten aattelin tulla purkamaan tätä tylsyyttä blogin puolelle. En oo viikkoon kuunnellu mitään muuta musiikkia, kun joulumusaa. Damn you herkkulakko, muuten olisin varmaan vetänyt pipareitakin jo ihan kiitettävän määrän, puhumattakaan taikinasta. Oon jo niin lomatunnelmissa, että ajatuskin kouluun menosta itkettää. No mutta, kyllä mä näin pienen ajan vielä sinnittelen!
Jos muuten satutte tietämään jotain hyviä leffoja joita näkis netistä, niin ehotelkaa ihmeessä. Meidän rakas vanha putkitelkkari sanoi hyvästit pariviikkoa sitten, ja oon kerenny koneeltakin kattomaan kaikki maholliset sarjat.

4 kommenttia:

 1. haa katon sun blogii aina kiitettävin väliajoin ja aina tullu vain se yks postaus:( yllätä mut ens kerralla, oot iha sairaa kaunis ja mukavan olonenki, harmi vaa et sulla on varmaa aika paska kuva musta :DDD

  VastaaPoista
 2. Joo, pitäs kyllä panostaa enemmän tähän kuvien ottamiseen, mutta vietän usein mun koko valosan ajan päivästä koulun penkillä, eli niiden toteuttaminen on vähän hankalaa.. Mutta kerro lisää, miks ajattelet että mulla olis paska kuva susta? ja kiitos tosipaljon kommentista, se olikin ainokainen tähän postaukseen..:(

  VastaaPoista
 3. en oo vaa antanu itestäni kovin hyvää kuvaa vissii ja juttuja liikkuu mutta minkäs tekee, kaikkee hyväää sulle ja piä kiva joulu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no voihan. mutta sen kuvanhan voi aina muuttaa! enkä oo sellanen ihminen joka uskoo kaiken mitä kuulee. mutta kiitos paljon ja samoin! :)

   Poista