26. syyskuuta 2013

my room and other stuff

IMG_0050
New shirt from H&M,  12,95e // Earrings from VILA, 4,95e
IMG_0061 IMG_0053 IMG_0069 IMG_6334 Tervehdykset täältä oman huoneen nurkista. Pommiin nukkumisen johdosta päätin viettää koko päivän himassa, ja oon itseasiassa ollut ihan toimelias täälläkin. Sain huoneen siivottua tosta järkyttävästä vaatevuoresta, oon tehny ruokaa, ja ahkeroinut ton turkin kirjan kanssa. Päätin että olis ehkä aika osata se kieli kunnolla, sieltäpäin kun kuitenkin ollaan. Seuraavan kerran kun multa kysytään, osaanko puhua turkkia, haluan vastata kyllä.
Tosta pommiin nukkumisesta, mulla on siihen yleensä tietty kaava. Irrotan nimittäin mun puhelimen unissaan laturista, ja otan herätyksen pois päältä. Toi on ihan älyttömän turhauttavaa, koska teen sen tiedostamattani. Kohta lähen tanssiopistolle, ja huomenna onkin jo perjantai. Ihanaa!

 Ps. Olin tosi surullinen kun mun edellisen postauksen kommenttiboksi näytti nollalukemia.. Edes pienikin kommentti piristää huomattavasti! Toivottavasti jatkossa parempi saldo :)

16 kommenttia:

 1. Mistä toi sun unisieppari on ? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä en oo itseasiassa ihan varma! sain sen mun kaverilta, mutta muistaakseni tilattu riverislandista :)

   Poista
 2. Sulla on aivan ihana huone! :) Opiskeletko turkkia itseksesi vai käytkö jossain tunneillakin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos tosi paljon! :) Itekseni opiskelen, ei täällä jyväskylässä järjestetä turkin kielen opetusta :( äiti tosin neuvoo ja tarvittaessa voin kysyä isiltä apua!

   Poista
  2. onks sull avielä huonot välit isääs?

   Poista
  3. aika samanlaiset kun aina ennenkin, ei olla kovin läheisiä mutta ei meillä kummempia riitojakaan oo :)

   Poista
 3. Oot yks mun lempibloggaajiist, saan susta hirveesti inspistä ja vaikutat niin ihanalta ihmiseltä! Höllii!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos näääääääääääin paljon!! Ihana kuulla :)♥

   Poista
 4. Oot älyttömän nätti ja vaikutat tosi ihanalta tyypiltä! Ja tanssit tosi hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. vautsi kiitos sikana! :) ja kiitos myöskin kommentista!

   Poista
 5. haluisitko/pystyisitkö joskus tehä jonkulaisen videopostauksen ? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. itseasiassa mä tein vähän aikaa sitten yhen! vai meinasitko sellasta missä juttelisin jotain? :)

   Poista
 6. tää on ihan waude blogi!! eksyin äsken tänne ja täällä oli jotain erilaista joka sai mut jäämään. oot mielenkiintonen ihminen ja sun pukeutuminen inspiroi mua joskus hurjasti, sillon ku se ei oo liian massamainen varsinki! arvostan sun harrastuksii ja luonnetta, ois niin kiva jos postailisit vielä vähän useemmin vaikka koulu vieki aikaa mut jos löytäisit inspiraation nii sit varmaan nauttisit sikana :D. nauti kun sulla on skillssejä tanssin ja laulamisen ja pukeutumisenki suhteen hurjasti, wouuu<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ensinnäkin, kiitos ihan sikana kommentista! kivaa että jäit lueskelemaan, ja on huippua saada tälläistä palautetta :) mä koitan postailla aina mahollisuuksien mukaan niin paljon kun kerkeän, ja joskus vaikka haluaisinkin postata ei oo oikeen mitään postattavaa :/ mutta anyways piristit mun iltaa hurjasti! kiitos siitä<3

   Poista