19. kesäkuuta 2013

sitäsuntätä

IMG_8116 IMG_8112 IMG_8078 IMG_8045-tile IMG_8145 Korallin väriset rintsikat hm:ltä, 12,95e IMG_8139 Harmaa paituli hm:ltä myös, 9,95e

Tässä vähän sekalaisesti kuvia viimepäiviltä. Skootterilla ajelua, veturilla syömistä, saran uuden koiran lucan kanssa leikkimistä, uusien vaatteiden ostelemista jnejne.. Tästä puuttuu vielä maksimekko minkä ostin, mutta teen sitten varmaan siitä vielä erikseen postauksen.
Mietin tässä muuten, että oonko ainut jolle käy näin. Ensin jauhetaan koko syksy talvi ja kevätkin tulevasta kesästä, mitä kaikkee sillon tullaan tekemään ja miten paras siitä tulee olemaan. Sit kun se kesä viimein koittaa, makaat vaan himassa etkä ees oikeen keksi tekemistä. Alkukesästä tekemistä kyllä riitti, mutta nyt tuntuu että kaikki päivät on samanlaisia. En tiiä johtuuko se sit noista keleistä.. Jokatapauksessa mun sadepäivien pelastaja on hdfin, josta näkee kaikkia uusiakin leffoja ja sarjoja ihan ilmaseks pelkällä rekisteröitymisellä. Huippumesta!! Nyt voisin tässä ruveta laittautumaan, jos vaikka tälle päivälle keksis jotain muuta kun leffojen kattomista..

24 kommenttia:

  1. onks toi h&m paita miesten osastolt vai naisten? :P tosi ihana

    VastaaPoista
  2. ootan innolla siitä maksimekosta postausta, oon itekki ettiny sellasta :)!

    VastaaPoista
  3. moro meltsi. oot ihana mut puhut paljon paskaa. pidätkö ittees muita parempana?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moromoro olipas ristiriitanen kommentti. En ees kyllä muista, millon viimeks olisin puhunu kestään paskaa. Jos joskus on niin käyny, harvoin teen sitä puolituttujen kanssa, ja veikkaisin ettei mun kamut kirjottais mulle tämmösiä. Ja on kyllä aika typerä kysymys, en oo varmaan koskaan tavannu ketään kuka pitäis itteensä parempana. Mut haluisin kuitenkin tietää, miks sulle on tullu tämmönen kuva musta?

      Poista
  4. vaikutat ihan sairaan mahtavalta tyypiltä!! ja toi paita ahh, pakko juosta hooämmälle koska jyväskylässä en ookkaan nähny niitä viellä ):

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiiitos tosi paljon!! :) joo löysinki ton ihan sattumalta, se oli sillee vähän 'piilossa'

      Poista
  5. Miks esittelet rintsikoitas blogis?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. XD haha arvasin et joku tulee sanomaan jotain. en oikeen tiiä, noi oli kivan väriset ja aattelin samalla kuvata kaikki ostokset. ei sen suurempaa syytä

      Poista
    2. Ja mitähän niin kauheeta on rintsikoissa :D normaali juttu ja muut esittelee stringejään yms nii nää on iha perus , monella on blogissa rintsikoistaan kuvia :DD

      Poista
    3. haha jep niinpä :D ja nykyään monet pitää rintsikoita ns 'asusteena' mutta nojoo ehkä se joitain kauhistuttaa

      Poista
  6. ihan törkeen siisti toi h&m:män paita!

    VastaaPoista
  7. hyvä blogi!! kenen skoba?

    VastaaPoista
  8. leikkasitko sä taas hihat osta paidasta?:D

    VastaaPoista
  9. tervehdys meltem!

    jos kaipaat tällaista suloista romanttista 12kg 170cm (kuppikoko on salaisuus) kaikinpuolin sopusuhtaista sinkkunainentyttöä kainaloosi sadepäivinä ota yhteyttä!

    ps, tykkään paidastasi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tervehdys elina!

      romanttiset 12 kiloiset sinkkunaistytöt (kuppikoko salaisuus) on erittäinkin tervetulleita kainalooni

      ps, kiitos

      Poista
  10. Vastaukset
    1. hmm no joo periaatteessa, en vaan ite lisäile sinne kuvia mut seuraan muutamaa, oon siellä nimellä meltsuli :D

      Poista