26. kesäkuuta 2013

the maksimekko

IMG_8243 IMG_8239-tile IMG_8277 IMG_8273 SIINÄ RAKKAAT MUN RAKAS!! Tää oli ihan mahtava löytö. Hintaa mekolla oli 24,95, ja se on kotoisin ginatricotista. Koska en viitsi käppäillä jyväskylän keskustassa pukeutuneena neonväriin vyötäröstä varpaisiin, toi mekko toimii loistavasti kaksinkerroin taitettuna lyhyempänäkin. Muutamalla korulla maustettuna siitä saa juhlakelpoisenkin, eli aika monikäyttönen vaate!

20 kommenttia:

 1. voisikko tehä sellasen postauksen missä näytät millä kaikella eri tavalla tota mekkoa voi pitää? :--) niiku esim just se kaksin kerroin taiteltu ja se juhlavampi. ois kiva nähä kui monee asiaa yhestä mekosta on !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hmm no kyllä varmaan jossain postauksessa tullaan näkemään niitä eri tyyleillä mut en varmaan erikseen tee enää toista :) mut esim laitan ton varmaan sunnuntaina lotan rippijuhliin ja otan siellä varmaan kuvia!

   Poista
 2. ou shiit näin tästä asusta unta viime yönä ja tänääku avasin konee nii tsädäm tää on sun päällä! mulla oli vaa et toi vihree osa oli hameena ja harmaa paitana ei hitto XD

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. siis mitä helvettiä jos on jotain sanottavaa niin sano suoraan vaan, viitaten tohon ensimmäiseen anonyymiinkin.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. hassu juttu, en oo nimittäin nähny kellään tommosta

   Poista
  2. Maksimekot ylipäätään

   Poista
  3. noo mikähän se tänäpäivänä ei olis massaa. varmaan jokanen vaate jonkun mielestä. mutta jokatapauksessa mun mielestä toi on kiva mekko and thats all that matters!

   Poista
 5. Vitun ärsyttäviä anonyymikommentteja?!?!?!? mitä vittua :D:DD Olis kiva tietää mitne esim yllä oleva ano itse pukeutuu jos maksimekkoja kutsuu massaksi koska nimenomaan lähes kaikki vaattet tänäpäivänä täytää jollain tapaa massa kriteerin :DD

  Mutta siis määä olin tulossa alunperin vaan sanomaan että vitun magee toi hame!!!! :--) Just kävin eilen ginassa mutten nähny tollasia yhyyyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep älä muuta sano..:D mutta kiiitos!! aika jännä että ei oo sieltä löytyny, meillä täällä jyväsklyässä ainakin noita vielä riittää :)

   Poista