16. huhtikuuta 2013

sawago sawago

Tyyliin moi. Nää alut on tyhmiä koska aina pitää keksiä joku uus tervehdys. Tyhmää on myös se että oon kadottanut johonkin mun säästämisen taidon. Heti kun saan rahaa, se häviää. Mulla oli tossa talvella piitkä pitkä jakso, millon en ostanu ainuttakaan vaatetta ja mun asuna toimi kollarit ja joku hoodie. Nyt tuntuu että kaikki hienot jutut tulee kauppoihin yhtäaikaa ja kaikki ois vaan pakko saada. Eli ylläripylläri mulla ois taas yks pari sukkia sekä paita esiteltävänä. JES mutta samaan aikaan FUCK. Kuitenkin, tänään oli ihan superkiva päivä koska oli niin lämmintä! Kävin reeneissä sekä salilla ja nyt tuntuu kivasti lihaksissa. Mun kesäkuntoon projekti siirtyy ehkä muutaman kesän lähemmäs hehe

IMG_6211 Makian t-paita, 30 fucking eetä
sekä huffin erittäin paljon huomiota mm. kuokkalan koulussa herättävät sukat, 20e IMG_6217 IMG_6227 Tutut hahmot Liisa-ihmemaassa leffasta,
musta ritari sekä irvikissa IMG_6264 Sumbeli nauttii keväästä IMG_6243 IMG_6252-tile En tiiä näytänkö ihan idiootilta noi sukat farkkujen päällä, mutta mun oli pakko päästä käyttämään niitä jo eikä aamulla oikeen tuntunut shortsikeliltä. Jos huomenna uskaltaisin..? Tänään suunnitelmana oli ajoissa-nukkumaan-meneminen joten taidan lähteä toteuttamaan sitä. Hyviä unia!

11 kommenttia:

 1. EI HITTO IHANA ASU! löysin sun blogin eile ja selasin siinä samas kaikki postaukset hitto vaikutat siistiltä

  VastaaPoista
 2. kore kara minna de me chakchoo chakchoo savago saago HIT NIGGA

  VastaaPoista
 3. noi sukat näyttää vitun tyhmiltä noi

  VastaaPoista
 4. emilia - hehee kiitoksia ;)

  anonyymi - KIIIITOS SUPERISTI OOT PARAS!!

  elina - hit elina

  anonyymi - voi höh

  VastaaPoista
 5. Öö mikä vittu on toi sukkasysteemi?? Farkkujen päällä voijuma.. ja muutenki matkit vitusti emilia rautioo ja luulet itestäs liikoja ja yrität esittää aikuista.

  VastaaPoista
 6. Ooooh gosh ei taas näitä.. Haha joo myönnän itekin että on ehkä vähän hölmön näköstä mutta niinkun sanoin halusin päästä laittamaan jo jalkaan! Emilialla kyllä on samat sukat jos niitä meinasit ja tykätään muutenkin aika paljon samoista jutuista. Mutta mitäs pahaa siinä on? Mä tykkään tälläsestä tyylisuunnasta, ja niin tykkää varmaan moni muukin. Ja en todellakaan yritä esittää aikuista, en mä ees haluais olla aikuinen.

  VastaaPoista
 7. voi vittu antakaa meltemin käyttää farkkujen päällä sukkia jos haluaa, ei siihen kukaa kuole.

  VastaaPoista
 8. Miten noi sukat herätti huomioo kuokkalan koulussa? :D Sanoks opettajat jotai?

  VastaaPoista
 9. haha no ei sentään mut sain kyllä paljon katseita :D

  VastaaPoista