1. maaliskuuta 2015

SNAPSHOTS FROM VACAYYY

Vacayyyy ayyyy!!! Selailin tässä läpi räpsyjä mitä tuli otettua nyt lomaviikolla, ja aattelinpa sit jakaa tännekin näitä ilon hetkiä. Saatte myös vähän sneakpeakkia Tampereen ostoksista. Munhan ei siis pitänyt ostaa mitään mutta noh.. U know me :D Loppulomaa viettelin siis perheeni kanalauman kanssa ja voin kyl sanoo tällasena yksinelelijänä, että kyllä nyt passaa olla omassa huoneessa musan soidessa ihan vaan minä ja kone.
Huomenna se olis sit takas koulunpenkille puutuu. Matkat mulla vissiin hoituu taas vaihteeks jalkapelillä, kun bussikortti pääs loppumaan ja rahat sen mukana.. #opiskelijaelämää IMG_0155 IMG_9972 IMG_9979 IMG_9973 IMG_0020 IMG_9953 IMG_9987 IMG_9985

10 kommenttia:

 1. Mooi hei millast cynkkaril on opiskella? Ooks viihtyny ja ootko musalla vai normi?:) Ja mite sun mielest lukio opiskelu eroaa ylä-asteella opiskelust?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Cynkkarilla on yleisesti tosi rento henki, voipi näyttää miltä tykkää eikä kukaan sen kummemmin kattele. Vuositasojen välillä ei oo mitään ns. "arvoeroja", mitä oon joissakin lukioissa kuullu olevan :D
   Oon ihan normiluokalla, ja kyllä mä oon viihtyny ihan suht hyvin. Tietty podin vähän alkushokkia numeroiden laskemisesta ja muutenkin, mut kyllä sitä sopeutuu!
   Lukio eroaa ainakin niin, että jaksotus- ja koejärjestelmä on paljon fiksumpi. Koeviikot on parhaita ikinä, ja niihin oikeesti ehtii jopa lukee. Aineita luetaan paljon "intensiivisemmin", eli vaan muutamaa ainetta per jakso ja sen kuus tuntia viikossa. Tuntuu että yhessä jaksossa (6vko), opin paljon enemmän yhestä aineesta kun yläasteella vaikka vuodessa. Sit tietty ruoka on paljon parempaa, opettajat kohtelee kun vertastaan ja ne angstitenut on vähentynyt runsaasti :D Oikeestaan en keksi yhtäkään kunnollista miinusta lukiosta, paitsi että uupumisen riski on suuri. Pitäis muistaa höllätä välillä, mikä mulla ainakin pääs syksyllä unohtuu. Kokeet on ihan erilaisia kun yläasteella, ja varmaan senkin osilta numerot huononi aluks rajusti. Se millä yläasteella olisin saanu kympin, riittikin hädintuskin seiskaan. Ja niin, tottakai lukiossa porukka oikeesti panostaa, ja välillä se kasaa itelle suorituspaineita. Siinäpä ne oikeestaan olikin! Tsemppiä sulle, älä stressaa turhaan :)

   Poista
  2. Ookei kiitti kiitti! :)

   Poista
 2. Heei voisiks tehä sellasen lemppari blogot postauksen? Jos et tee eriksee postausta nii vitiks vinkata jotai hyvii, kaipaan kipeesti jotain lueskeltavaa! Sun blogis on ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm joo voisin mä vaikka tehäkin! Kiiitos paljon :)

   Poista
 3. Hei dude mistä toi sun hattu on?('::

  VastaaPoista
 4. Mun blogissa ois sulle pienimuotoinen haaste! :)

  http://emmihagman.blogspot.fi/2015/03/the-liebster-award.html?showComment=1427223079431#c1715495149133716000

  VastaaPoista
 5. Sulla on sairaan hyvä kuvaussilmä! Näitä postauksia on kiva lukee:-)

  VastaaPoista