5. heinäkuuta 2014

SUNNY

IMG_8494 IMG_8481 IMG_8471 IMG_8461 IMG_8472 IMG_8520 Siskojen kanssa laatuaikaa, parhaan ystävän synttärihulinoita, koiria, karjalanpiirakoita munavoilla, uusia vaatteita, prison breakia, sohvaa... Mukaanlukien näitä asioita on kuulunut mun ekoihin vapaapäiviin. Uuden objektiivin osto palkkarahoilla on seuraavaksi edessä, ja mahollisesti ripsien laittaminen. Onko kellään kokemusta? Kuulisin mielelläni plussia ja miinuksia! Olis myös kiva kuulla vähän minkälaisia postauksia toivoisitte. Hengailumeininkiä, puhelinpostauksia, outfittejä, videoo..?

11 kommenttia:

  1. Mulla on ripsistä jääny ainaki tosi positiivine mieli! Kunhan vaan löydät semmosen joka tosiaan osaa tehdä ja tekee mielummin niillä aidoilla minkin(?) ripsillä. Tosin toi kuulostaa oksettavalta mutta paremmin kestää :D Ainut miinus on se kun ne lähtee irtoamaan ja mulla ainaki tulee pakkomielle välillä nyppiä niitä pois mikä ei oo hyvä juttu koska siinä lähtee omatki ripset veke. Pitää vaa muistaa harjata niitä hyvin väliajoin ja muistaa että ei saa nyppiä ja pitää käyä huoltaas niitä n. kolmen viikon tai kuukauden välein, sillonku näyttää liian harvalta :D Mut suosittelen, aamulla niin ihanaa kun näyttää valmiiks siedettävältä vaikka ei mitään meikkiä naamassa oliskaa!

    Ja ite oon tykänny outfiteista, tosin joku pitkä kirjotus tai joku vähän ns. massasta poikkeava olis myös nice :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sikana kommentista! Jep mä oon kyllä noita ripsiä miettiny jo pidemmänkin aikaa, helpottais niiin suuresti elämää varsinkin näin kesällä, kun ei oikeen muutenkaan jaksais meikata :D Mua vaan pelottaa että jäisin niihin koukkuun enkä osais olla enää ilman.. Mutta joo täytyypäs funtsia ja koittaa ettiä jotain hyvää ja suht halpaa tekijää! :)

      Poista
  2. Heei oot ihana tyty, kauniit kasvot ja ihania vaatteita! en haluu kuullostaa ilkeeltä, mutta jos keksisit jotain kivaa hiuksiis nii se vois piristää kunmasti ja näyttää vielä paremmalta. Ku sulla on muute nätti ulkonäkö mutta hiukset on semmone floppi, ne on vähän tylsät. Mut jos hei tykkäät ite etkä haluu tehä niille mitään nii älä välitä mun mielipiteestä, ite vaan haluisin muilta just tämmösiä kommentteja et mihin en oo tajunnu kiinnittää niin paljo huomioa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon ihan samaa mieltä sun kanssa! Teinkin tässä taannoin ns. "hiuspostauksen" jossa kyselin vinkkejä teiltä tähän mun kuontaloon. Mulla on ollu samannäkönen tukka sanosinko lähes koko mun pienen elämäni, ja oon niiiiin kyllästyny tähän :D En vaan oikeesti keksi _mitään_ mitä tälle vois tehdä. Vaaleeta, tummaa, molempia.. Kerro sä mulle!!! Ja kiitos kommentista :)

      Poista
    2. Lyhyt tukka olis muuten jees, mutta kun on tää luonnonkihara niin saattas päästä vähän turhankin ärhäkäks :D Mut joo tota liukuvärjäystä oon miettiny sillain että värjäisin just juurta tummemmaks. Hmmm saas nähä mitä keksin! :)

      Poista
    3. Tottta se on vähä hankala :/ ellei suoraa permanenttia ottais, mut se kuluttaa hiuksia tosi paljon

      Poista
  3. Mistä toi sun paita on ostettu?

    VastaaPoista