2. kesäkuuta 2014

HARBOUR

Holaaa! Ensinnäkin, ihan älyttömän hyvää lomaa kaikille. Mun on vielä hyvin hankalaa edes käsittää, että koko loma on nyt alkanut, saatika että mun peruskoulu on nyt viimein kuitattu. Käteen mulle jäi iso pinkka hyviä että huonoja muistoja, uusia kavereita sekä vanhoja kavereita, ja vielä tietysti päättötokari keskiarvolla 8.83.
Mun ysi vuos, tai noh oikeestaan koko yläaste hujahti aivan tajuttoman nopeesti. Niin paljon on ehtinyt tapahtua, etten taida pysyä itekään perässä. Yläasteelle mennessäni luulin jo olevani kypsä ja tarpeeksi viisas, mutta mä oon kasvanut niin paljon ton kolmen vuoden aikana. Vaikka mulla onkin ihan suht hyvät kouluarvosanat, eniten mä oon noiden kolmen vuoden aikana oppinut itestäni. Mun itseluottamus on kasvanut hurjasti, sekä oon oppinut katsomaan asioita vähän laajemmalta kantilta mitä pari vuotta sitten. Siltikin, ei mitään hyvää ellei jotain huonoakin, musta on nimittäin tullut pessimisti. Seiskalle mennessäni mulla oli kirkkaat silmät täynnä vaikka ja mitä unelmia. Musta piti tulla laulaja, Beyoncen taustatanssija ja vaikka mitä muuta. Mä elin hetkessä, ja vähät välitin siitä, mitä muut musta ajattelee. Siitä mä en välitä tosin vieläkään, mutta pienen palan kyynisyyttä mä oon tässä ajan mittaan saanut. Toisaalta pessimistisyydenkin voi ajatella realismiksi, eikä siinä mun mielestä mitään pahaa ole. Oli miten oli, paljon oon oppinut, mutta tuplasti enemmän mulla on vielä opittavana. Näihin viisaisiin sanoihin päätän tän illan, hyvää yötä ja muistakaa unelmoida.


 Ps. Allaolevat biisit on ehkä mulle tärkeimmät, sekä mieleenpainuvimmat kappaleet mitä näihin kolmeen vuoteen on mahtunut. Kuunnelkaa niitä rakkaudella. IMG_8257 IMG_8247 IMG_8250 IMG_8225 IMG_8253 IMG_8268                                                                                                              | College Sheinside | 
| Jeans Ginatricot | 
| Sunglasses Ginatricot |
| Earrings Glitter |

9 kommenttia:

 1. aivan ihana tuo paita !

  VastaaPoista
 2. Tosi söpö paita niinku säkin

  VastaaPoista
 3. mikä teema/malli sun blogilla on? Ja miten sait täysvalkoisen taustan sun bannerille? Ainii, ja miten saat tollasia normaalia isompia kuvia? Oon yrittäny säätää mun oman blogin kanssa ikuisuuksia ettien tän tyylisiä asetuksia, mut mitkää keskustelufoorumit tai demin sivut ei oo auttanu mua ':D hjälpa migggg

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogin mallina on simple. Bannereita teen yleensä ihan vaan paintilla valkonen tausta, johon sit muokkaan mitä millonkin. Jos haluut esim kuviolla "täytettyä" tekstiä, kannattaa käyttää semmosta ohjelmaa kun "Photo filtre". Lataan kuvat Flickrin kautta, jollon sieltä saa valittua mieluisensa koon. Usein kuitenkin muokkaan koot valmiiks kuvankäsittelyohjelmalla "Photo Scape", ja kuvien kokona mulla on siis 800x533, tai 800x1200 Tykkään ite tehä postauksia aina "html" kohdasta enkä siitä "luo", koska siitä näkee selkeesti mitä kokoja siellä on jos esim haluu laittaa youtube palkkeja tms. Toivottavasti oli jotain apua! :)

   Poista
 4. aattelin tilata sheinsideltä parit paidat ja shortsit, joten aattelin kysästä sulta et millasii kokemuksii sulla on tosta kaupasta? tuleeko vaatteet nopeesti ja onks sulla koskaa jääny mitää tulliin? kiitos paljon jos vastaat ja sulla on hirmu kiva blogi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kovasti! Tulee suht nopeesti, noin kahessa viikossa. Ei oo jääny mitään tulliin ja tyytyväinen oon ollu :) Kiitos hirrrmusesti!

   Poista
 5. voisit postata joskus

  VastaaPoista