9. huhtikuuta 2014

NIKE ROSHE RUN

IMG_7214 IMG_7219 IMG_7216 IMG_7225 IMG_7210 Ja tässä olis mun uudet kullat, saanko esitellä. Näitä on tullu himottua jo tovi, varmaankin jokaikisessä värissä mitä mahdollista. Oon myös tietämättäni painellut sydännappia melko useaan otteeseen weheartitissa, näiden ihanuuksien osuessa kohdalle. Sitten viimein nää saapui stadiumiin, mutta hinta olis kirpassu mun lompakkoo aivan liikaa, joten stadiumiin ne jäikin. Muutama viikko eteenpäin tuli stadiumille synttäritarjous, eli kaikista tuotteista -25%, ja mä iskin. Eli tämä pari lähti mun matkaan 75llä eurolla, ei paha! Mitäs tykkäätte? :)

8 kommenttia:

 1. hyvä, että lenkkari villitykseen löytyy muitakin ehdokkaita kuin niitä ainaisia air maxeja ! alkokin jo bloggareiden hehkutukset kyseisestä mallista vähän tylsistyttää. pointti oli siis : freshit ja hyvän näköset yksilöt oot löytäny !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha jep! Airmaxitkin tosin mun kenkäkaapista tanssikenkinä löytyy, mutta ulkokäyttöön ostin sitten nämä :) Ja tää lenkkarivillitys on paras villitys ikinä, mun jalat sanoo vaan kiitos!

   Poista
 2. mistä toi paita on?

  VastaaPoista
 3. ostitko ihan Jyväskylän H&M ton paidan? Miltä osastolta ? :) Meinaan vaa et ihan sika kiva!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ostin! Ihan siitä pääovien jälkee enne liukuportaita oli toi sellasessa rekissä :)

   Poista