29. tammikuuta 2014

WHAT HAVE I BEEN EATING LATELY?

IMG_6308 IMG_2331 IMG_2279 IMG_2263 IMG_2335 IMG_2283 IMG_6296 Ruoka on siitä syystä kiva juttu kuvata, että se näyttää joka päivä hyvältä. Viitaten vertaukseen omasta peilikuvasta, joka on tässä noin kahden viikon ajan näyttänyt arkena tismalleen samalta. Legginsit, paksut kollarit päällä, polviin asti ulottuvat villasukat, pitkähihainen, jonka päällä huppari tai neule. Minä lämpöä rakastava ihminen, olen yksinkertaisesti aivan liian kylmissäni pukemaan mitään muuta. Nätiltähän tuolla näyttää joo, mutta kyllä mä ainakin haluaisin päästä pitämään muitakin vaatteita.. Any soulmates? Naulakossa odottelee myös mun uusi takki, jonka alle ei valitettavasti kovin montaa vaatekerrosta mahdu. Senpä takia sekin on naulakossa, eikä mun päällä. Nooh, kyllä se kevätkin sieltä pikkuhiljaa matelee, onhan ne päivätkin jo huomattavasti pidempiä mitä ennen! Jepjep, hyviä unia kaikille :)

6 kommenttia:

 1. mikä toi viimene hedelmä on? :) kivoja kuvia ja hienon näkösiä annoksia sulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli tamarillo! Toi keltanen osa maistu vähän nektariinin tapaselle, ja toi sisus mustaherukalle. Kiitos paljon! :)

   Poista
 2. sinut on haastettu:)!
  http://eemmiu.blogspot.fi/2014/01/ma-haastan-sut.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih tulipas huonoon saumaan tää nyt kun tein just ton vastaus postauksen :( Nooh jospa vaikka koittasin tehdä tän jonkun ajan päästä! :)

   Poista
 3. ihana blogi ja ihania kuvia! jään ehdottomasti seuraileen:) http://jasu-prettyinblack.blogspot.fi/

  VastaaPoista