24. lokakuuta 2013

NEW STUFF

Tässä siis tulee Tukholman ostokset, olkaa hyvät! + Yksi paituli ebaysta :) IMG_1439 IMG_1440 raita-kukkakuosinen napapaita 10e, bikbok/ valkoinen napapaita 10e, bikbok/ kukkakuosinen college 30e, zara IMG_1445 IMG_1447 parental advisory college 20e, ebay

Uunissa paistuu tällähetkellä täytetyt paprikat ja kesäkurpitsat, ja tsatsiki maustuu jääkaapissa. Alunperin oli tarkotus laittaa lammasta noiden täytteeksi, mutta päädyinkin soijarouheeseen. Oon tässä lähiaikoina vähentänyt lihan syömistä, mistä lie johtuukaan. Eilen kävin jopa ilmottamassa ruokalaan, että syön jatkossa kasvisruoka linjastolta. Tää on nyt kai jonkunnäkönen kokeilu, että miten pärjään ilman lihaa. Tällähetkellä tuntuu, että ihan hyvin. En mä koskaan niin kovin paljon lihaa oo syönytkään, joten eiköhän tää onnistu!

2 kommenttia:

  1. Oon lähössä ruotsiin tammikuussa, onko siellä sun mielestä vaikee löytää hyviä shoppailu paikkoja vai oliko kaikki tarvittavat kaupat lähellä toisissaan :)? Voisitko antaa jotain vinkkejä siellä liikkumiseen ?

    VastaaPoista
  2. Wouuu hyvää reissua sulle! Meillä ainakin oli ihan törkeen kivaa :) Ja siis meillä vei bussi siitä satamasta aika lähelle Tukholman keskustaa, ja siitä heti ensimmäisenä tuli vastaan joku kauppakeskus. Kierreltiin aika päättömästi siellä ympäriinsä, katottiin vähän missä näkyy ihmisiä eniten. Kaupat ei oikeestaan ollu kovin lähellä toisiaan, että aikalailla piti kävellä. Jotkut löytyy niistä kauppakeskuksista, kuten esimerkiks Zara ja Bik bok, ja osa taas katujen varsilta, kuten Urban out fitters ja jotain kivoja kauppoja minkä nimiä en muista :) Ei oikeen muita vinkkejä oo, kun että kannattaa suht koht ripeästi kierellä niitä kauppoja että kerkeää mahdollisimman monissa käydä! :)

    VastaaPoista