22. elokuuta 2013

problems..

Heipsan! Oon tuskaillu tän blogin ulkoasun kanssa nyt viikon.. En osaa päättää mistä tykkään, eikä mikään tunnu onnistuvan. En jostain syystä pysty muokkaamaan postaksien otsikkoa, päivämääräotsikkoa tai fonttia normaalisti, vaan se pitäis tehdä html-koodista. Fontin osaan sieltä vaihtaa, mutta siihen se sitten jääkin.. Sen lisäks mun muistikortti on rikki, elikkäs uusi kortti pitäis hommata jotta saan taas kuvia räpsittyä. En tiiä tapahtuuko se ennen perjantaita, jollon suuntaan Tampereelle blockfesteille, jos ei, niin saatte tyytyä näihin sekalaisiin räpsyihin kesän varrelta. Here you go! IMG_9537 IMG_8155 IMG_9612 IMG_9574 IMG_8229 IMG_8520 IMG_9469 IMG_8172

14 kommenttia:

 1. meltem mitä tuo kuva täällä tekee XD eivaaaa siisti postaus!!

  VastaaPoista
 2. Sun täytyy alottaa blogin muokkaus TÄYSIN puhtaalta pöydältä, jotta saat muokattua kaikkia blogin osia mallin suunnittelutyökalusta. Vittumainen homma mut bloggerissa joku mättää eikä muukaan auta :( Oot muutes ihana ja ois kiva lukee sun postauksa vähän useemmin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eli siis kun tuolla suunnittelutyökalussa mallit ---> sit siinä mustan jutun alareunassa lukee "olet muokannut tätä mallia, poista muutokset", niin pitäskö mun painaa siitä? ja kiitos tosi paljon! koitan pitää postausrytmiä yllä niin hyvin kun pystyn, mutta 6 ja puol h reeniä viikossa plus koulu on kyllä vähän sinnittelemistä..:)

   Poista
  2. mallin suunnittelutyökalu->mallit->simple black ja sitten vaan muokkaamaan! ton jälkeen pystyt muokkaamaan siis mitä tahansa mallin suunnittelutyökalussa :)

   Poista
 3. eihä blockeille ees saa ottaa järkkärii mukaa:d

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin ei sille festarialueelle mutta siellä mun kamerana toimii kamujen iphonet :)

   Poista
 4. hahahaha toi meijän kuva XD.. pullaa

  VastaaPoista
 5. ja kivat maisemat vikassa kuvassa ;)

  VastaaPoista